Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Doi frați, dați dispăruți după ce au plecat de la stâna tatălui lor și nu au mai ajuns acasă

ro

08 Nov, 2019 17:23 1988 Marime text
Doi frați din județul Vaslui au fost dați dispăruți după ce au plecat de la stâna tatălui lor și nu au mai ajuns la domiciliu.

Potrivit ISU Vaslui, la data de 08.11.2019, IPJ Vaslui a fost sesizat de viceprimarul comunei Banca, despre faptul că în seara zilei de 02.11.2019, minorii Irimia Neculai de 13 ani și Irimia Ion Mihai de 11 ani, au plecat de la stâna tatălui lor și până în prezent nu au ajuns la domiciliu.

Părinții copiilor au crezut că au plecat la bunica lor și nu i-au căutat până astăzi. Conform sursei citate, intervin o autospecială APIC cu 5 subofițeri ISU, două autoturisme cu 7 subofițeri ai Inspectoratului de Jandarmi Județean și două autoturisme cu 10 agenți de poliție.

UPDATE: Din primele informaţii furnizate de autorităţi, se pare că cei doi copii au plecat de la o stână care aparţinea familiei, în urma unei dispute cu tatăl, iar timp de şase zile, minorii ar fi stat ascunşi prin curţi sau case părăsite din zonă, neexistând indicii că ar fi fost victime ale vreunei infracţiuni.

"Din fericire, cei doi copii au fost găsiţi undeva în apropierea stânii de la care au plecat. Ei sunt în afara oricărui pericol şi vor fi internaţi într-un centru social al Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări au plecat cei doi minori", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii