Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum vor fi concentrațiile de monoxid de carbon de deasupra României în zilele următoare. Oficial de la Ministerul Mediului

ro

30 Mar, 2022 12:33 592 Marime text
Analiză cu privire la concentrațiile de monoxid de carbon în zona României în perioada 30 martie – 01 aprilie 2022. Foto: facebook/Ministerul MediuluiMinisterul Mediului a publicat o analiză cu privire la concentrațiile de monoxid de carbon în zona României în perioada 30 martie – 01 aprilie 2022. 

Potrivit Ministerului Mediului, datele furnizate de CAMS (Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus) arată că în următoarele zile, deasupra României, concentrațiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate.

„Totodată, având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, la nivelul României, miercuri circulația aerului se va realiza predominant dinspre sud- vest- vest spre nord-est- est, iar joi și vineri predominant dinspre sud- sud-vest spre nord- nord-est.
Vântul va avea intensificări temporare la munte și local în restul teritoriului, cu precădere în regiunile sud-estice.
Începând din această noapte se vor semnala precipitații, la început în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, apoi pe arii restrânse și în rest“ - au mai precizat reprezentanții Ministerului Mediului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii