Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:04 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va furniza gaze medicale Spitalului Județean Constanța (document)

ro

02 Nov, 2019 00:00 888 Marime text

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de gaze medicale - oxigen, dioxid de carbon, argon și aer comprimat.


Atribuirea celor cinci loturi a avut loc în data de 31 octombrie 2019, fiind vorba de furnizarea de oxigen medicinal la tub, dioxid de carbon medicinal la tub argon la tub și aer comprimat medicinal la tub. Linde Gaz Romania SRL este firma câștigătoare a licitației.
Societatea Linde Gaz Romania SRL a fost înființată în anul 1996, în municipiul Timișoara.
Conform Registrului Comerțului, firma are un capital social de 23.860.097,82 lei, integral vărsat, compus din 1.907.282 părți sociale, fiecare a câte 12,51 lei. Asociat unic al societății este Linde Osterreich Holding GMBH, cu sediul social în Austria. Administratorul societății este Islai Ciprian Rinaldo. Domeniul de activitate principal este ”fabricarea gazelor industriale”.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:


Spitalul Județean Constanța va cumpăra gaze medicale de la două firme. Valoarea contractelor (document)

Spitalul Județean Constanța a atribuit patru contracte de furnizare medicamente și materiale sanitare pentru o sumă de peste șase milioane de lei (documente)

Ti-a placut articolul?

Comentarii