Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean de Urgență Tulcea cumpără gaze medicale! Iată de la cine (DOCUMENT)

ro

04 Oct, 2022 12:26 1415 Marime text
 
 
  • Valoarea totală estimată inițială a lotului pentru dioxid de carbon este de 102.000 de lei. Asta în timp ce valoarea totală estimată inițială a lotului pentru Oxigen Medical este de 5.850.380 de lei.
  • Potrivit Confidas.ro, Linde Gaz Romania SRL are sediul în Timişoara, a fost fondată în 1996, se ocupă de fabricarea gazelor industriale și este controlată de Linde Osterreich Holding GMBH, cu sediul în Austria.
 
 
Spitalul Județean de Urgență Tulcea cumpără gaze medicale necesare bunei desfasurari a activitatii unității sanitare. Potrivit licitatiapublica.ro, autoritatea contractantă, prin aplicarea prezentei proceduri, urmărește achiziționarea de dioxid de carbon și entonox necesar bunei desfășurări a activității medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea.
 
Dioxidul de carbon și entonoxul vor fi livrat de Linde Gaz Romania SRL.
 
Valoarea totală estimată inițială a lotului pentru dioxid de carbon este de 102.000 de lei. Asta în timp ce valoarea totală estimată inițială a lotului pentru oxigen medical este de 5.850.380 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Linde Gaz Romania SRL are sediul în Timişoara, a fost fondată în 1996, se ocupă de fabricarea gazelor industriale și este controlată de Linde Osterreich Holding GMBH, cu sediul în Austria.
 
Linde Gaz Romania SRL, administrată de Ciprian Rinaldo Islai, a declarat pentru anul trecut, cu 373 de angajați, o cifră de afaceri de 767.444.641 de lei, cheltuieli de 490.058.994 de lei și un profit net de 236.611.338 de lei.  
 
Compania Linde Gaz Romania SRL a încheiat 14.940 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 246.178.335,08 lei.
 
Despre Linde Gaz România
 
Potrivit lindegas.ro, Linde Gaz România are sediul central în Timișoara, iar „gazele noastre pot fi livrate prompt prin intermediul rețelei de distribuție la nivel național alcătuită din peste 70 de magazine și parteneri de distribuție“.
 

„Linde este lider mondial în domeniul industriei de gaze și inginerie, cu vânzări în 2021 de 31 de miliarde de dolari (26 de miliarde de euro). Misiunea noastră este de a face lumea noastră mai productivă, oferind soluții, tehnologii și servicii de înaltă calitate, care contribuie la succesul clienților noștri și la susținerea și protejarea planetei noastre. Compania servește o varietate de domenii și industrii: aerospațială, chimică, alimentară și băuturi, electronică, energie, medicină, prelucrătoare și metalurgică. Gazele industriale Linde sunt utilizate în nenumărate aplicații, de la oxigen în spitale pentru salvarea vieților, până la gaze de înaltă puritate și gaze speciale pentru fabricarea electronicelor, hidrogen pentru combustibili curați și multe altele. De asemenea, Linde oferă soluții de procesare a gazelor de ultimă generație pentru a sprijini extinderea clienților, îmbunătățirea eficienței și reducerea emisiilor“, conform sursei citate. 

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Municipiul Tulcea amenajează parcare pe strada Isaccei! Printre asociații uneia dintre firmele câștigătoare, un inculpat din Dosarul Retrocedărilor din Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii