Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aveți grijă de unde mâncați! Nereguli grave la un supermarket din Constanța. Va fi retras tot peștele expus spre vânzare! (GALERIE FOTO)

ro

27 Feb, 2022 20:24 4230 Marime text

CJPC a fost astăzi, 27 februarie, în control la magazinul Cora Brătianu. 



Neregulile nu au întârziat să apară. Comisarii au derulat controlul în cauză în urma unei informații primite de un cumpărător. 


În urma unei informații primite de la o persoană din presă am rugat ca o echipă de la comisariatul Județean Constanța să ajungă la magazinul Cora din zona Brătianu. 

Două colege au răspuns solicitării și au procedat la extinderea controlului găsind vitrine neigienizate pește ținut la o temperatură de trei ori mai mare decât cea recomandată de producător

 Dacă tot iaurturile erau în termen au desfăcut capacele vitrinelor și au constatat că blestemul murdăriei pare să nu se mai termine.

Controlul evaluează la acest moment legumele și fructele și prin sondaj celelalte raioane ce pot avea impact asupra sănătății.


Și iată că și restul rafturilor frigorifice sunt în aceeași situație.

Și cum iaurtul și legumele stricate nu merg fără pește s-a hotărât și retragerea de la consum a întregii cantități depozitata la o temperatură aproape triplă față de cea corespunzătoare, au transmis reprezentanții CJPC Constanța. 

Acțiunea este în plină desfășurare se va lăsa invitație și actul va fi încheiat la sediul CJPC Constanța.


Potrivit sursei citate, vor fi oprite zonele cu deficiențe si va fi retras tot peștele expus spre vânzare.



Sursa foto: ANPC 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii