Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se face tranzacția anului Un mare hipermarket dispare total din România

ro

07 Jan, 2024 21:28 4412 Marime text
foto: Pexels
  • Una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața hipermarketurilor din România a început să se producă. Hipermarketul Cora a fost cumpărat de Carrefour și utilizează fiecare oportunitate pentru a-și anunța clienții despre schimbările care vor avea loc.
     
Una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața hipermarketurilor din România a început să se producă. Hipermarketul Cora a fost cumpărat de Carrefour și utilizează fiecare oportunitate pentru a-și anunța clienții despre schimbările care vor avea loc, potrivit Știri pe Surse.

Pe toate ofertele Cora, clienții sunt anunțați că magazinul se va transforma în Carrefour. Întreaga tranzacție ar trebui să se finalizeze până la finalul anului 2024.

Anunțul oficial al Carrefour

În noiembrie 2023, cei de la Carrefour au făcut un anunț oficial privitor la preluarea magazinelor Cora.

„Carrefour anunță finalizarea tranzacției cu Grupul Louis Delhaize și preluarea tuturor activităților brandului Cora din România. În plus față de cele 10 hipermarketuri și 9 magazine de proximitate, Carrefour devine și angajatorul celor peste 2000 de lucrători care au asigurat activitatea Cora în România.


În perioada următoare, hipermarketurile și magazinele de proximitate nou achiziționate vor intra într-un proces treptat de rebranding, care urmează să fie finalizat la sfârșitul anului 2024. Carrefour este determinat să le ofere clienților cea mai bună experiență în hipermarketurile și magazinele sale, astfel încât hipermarketurile vor rămâne deschise, pe cât posibil, pe parcursul procesului, iar magazinele de proximitate vor fi închise o perioadă scurtă de timp, pentru a fi rapid adaptate la formatul Carrefour Express. Hipermarketurile Cora vor începe procesul de transformare la finalul anului 2023, atunci când se va lansa și campania Cora devine Carrefour, menită să vină în ajutorul consumatorilor și să îi familiarizeze cu noile beneficii.

Experiența actuală a clienților Cora va evolua treptat către universul Carrefour. Aceștia vor face cunoștință cu produsele și furnizorii deja consacrați, cu produsele locale, expertiza comercială și standardele de calitate Carrefour, dar se vor bucura în continuare și de vechile practici eficiente păstrate de noua echipă de angajați. Strategia va fi implementată treptat, asigurând o integrare cât mai bună ale ambelor universuri comerciale, astfel încât actualii și viitorii clienți să beneficieze cât mai curând posibil de campaniile promoționale Carrefour și de selecția de produse a retailerului. Aceeași abordare va fi aplicată și în relaționarea cu furnizorii și alți parteneri, pentru ca aceștia să adere cât mai curând posibil la toate procedurile și standardele Carrefour”, se preciza, la vremea respectivă, într-un comunicat de presă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Incendiu la un magazin de panificație!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii