Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 25.01.2023

ro

25 Jan, 2023 15:45 687 Marime text
Nr. 8 din 25 Ianuarie 2023
 
BULETIN INFORMATIV 25 IANUARIE 2023
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
1. La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 19:38, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Școlii din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
2. La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Timiș din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
3. La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 04:44, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada  Nikolaus Berwanger din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
4. La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe bulevardul Vasile Pârvan din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 22 ani.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
 
5. La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 11:05, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control în localitatea Lovrin din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii