Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Apărării, contract important atribuit la Constanța! (DOCUMENT)

ro

25 Nov, 2022 00:00 1630 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul (în valoare de 860.712,80 de lei)a fost atribuit societății comerciale Dacor Plast SRL, cu sediul în Constanța.
 
Baza Logistică Navală (Unitatea Militară 02132 Constanța, județul Constanța, din Ministerul Apărării Naționale) cumpără lucrări de reparații curente tencuieli interioare și exterioare, trotuare, fațadă, pardoseli placaje, instalații sanitare, termice și electrice pavilion H Cazarma 362 Constanța.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul (în valoare de 860.712,80 de lei) a fost atribuit societății comerciale Dacor Plast SRL, cu sediul în Constanța.
 
Descrierea succintă
 

Obiectivele şi lucrările de reparaţii curente propuse la pavilion H cazarma 362 Constanța, care se regăsesc în antemăsuratorile anexate sunt următoarele: demolare beton și montaj rigole beton carosabile R3 cu capace evacuare ape meteorice; desfacere trotuar perimetral și reparare hala, demontare pereți exteriori din tablă și montaj pereți exteriori tablă oțel zincată 0,8 mm; curățare rigolă beton existentă; demontare tâmplărie ferestre pvc, lemn și metalice, demontare uși metalice, desfacere și reparații tencuieli exterioare cu masa șpaclu și plasă fibră sticla, reparații și completare zidărie fațadă bolțari și tratare cu mortar de reparații aditivat, desfacere cale ventilație și exhaustoare metalice cu recuperare parțială materiale, vopsitorie confecții metalice, tencuieli exterioare decorative, hidroizolare atic intrare, refacere scări exterioare beton și placare cu gresie porțelanată antiderapare, montare tâmplărie PVC (ferestre fixe și mobile, uși), montare gratii metalice la ferestre etc.

 
Dacor Plast SRL se ocupă de fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii și este controlată de Camelia Murariu și Ioan Dan Murariu, fiecare deținând câte 50%.
 
Murariu Camelia mai apare în HTW Lasercut & 3D Printing SRL, iar Murariu Ioan Dan figurează în Htwood Distry SRL.
 
Pentru anul trecut, cu 13 angajați, Dacor Plast SRL a declarat o cifră de afaceri de 11.271.674 de lei, cheltuieli de 6.510.997 de lei și un profit net de 4.244.122 lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Dacor-Plast SRL a încheiat 112 contracte de achiziții publice în valoare totală de 21.210.847,58 lei, iar printre autoritățile contractante se află Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ - UM 02192 Constanța, Ministerul Apărării - U.M. 02192 și Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dragorul maritim 39 afectat de explozia unei mine de război, pe Marea Neagră, intră în reparații! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii