Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Caravana Zbumzzi aduce teatrul de păpuși în parcuri și pe plajă!

ro

26 Aug, 2020 09:16 3130 Marime text
  • Proiectul „Hip HipZbumzzi - Caravana Zbumzzi” este în plină desfășurare până pe 13 septembrie.

În fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 17.00, trupa Zbumzzi le dă întâlnire copiilor în parcurile constănțene, iar de luni până joi, de la ora19.30, ajunge pe plaja din Faleza Nord (strada Rotterdam nr. 2).

Spectacolele caresunt programate miercuri, joi, vineri și sâmbătă promovează poveștilenemuritoare și magia teatrului de păpuși. Se joacă la paravan, iar păpușile prind viață în mâinile pricepute ale echipei Zbumzzi: cântă, râd și dansează. Spectacolele cu păpuși sunt „Cenușăreasa”, „Motanul încălțat”, „Aventurile lui Nică” și „Cei trei purceluși”.

Iată programul din această săptămână cu teatru de păpuși:

Miercuri, 26 august -„Cenușăreasa”

Joi, 27 august - „Ceitrei purceluși”

Vineri, 28 august -„Aventurile lui Nică”

Sâmbătă, 29 august -„Motanul încălțat”

Săptămâna aceasta, caravana Zbumzzi se află în parcul din Km. 4-5, după ce mai înainte a fost înparcul din cartierul Parcul 6 și apoi în Parcul Viitorului. Următoarele opririvor avea loc în parcul de la Gară (31 august-5 septembrie) și în parcul de la Casa de Cultură (7-12 septembrie).

Intrarea e liberă!

Proiectul „Hip HipZbumzzi - Caravana Zbumzzi” se desfășoară în perioada 10 august -13 septembrie, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului estede 170.000 de lei.

Proiectul „Hip HipZbumzzi - Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent alFacultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii