Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:50 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fata babei și fata moșului“, povestea de marți propusă de „Hip Hip Zbumzzi- Caravana Zbumzzi”

ro

14 Aug, 2020 14:04 8143 Marime text

În perioada 10 august-13 septembrie, în parcurile din Constanța, dar și pe plaja din Faleză Nord, se desfășoară proiectul „Hip Hip Zbumzzi- Caravana Zbumzzi”.
În acest interval, în fiecare marți, de la ora 17.00 (în parc) și de la ora 19.30 (pe plajă) prichindeii sunt așteptați să asculte nemuritoarea poveste a lui Ion Creangă „Fata babei și fata moșului”.
În rolurile principale și în toate rolurile secundare joacă o singură actriță - Vera Linguraru de la Teatrul „Ion Creangă” din București. Pe parcursul unei ore, talentata actriță interpretează, cântă și dansează antrenându-i și pe cei mici, dar și pe cei mari în poveste.

Veniți să vă convingeți în fiecare marți, de la ora 19.30, pe plaja din Faleza Nord (strada Rotterdam 2) și în parcuri, de la ora 17.00.
În prima săptămână a Caravanei Zbumzzi, spectacolul a fost prezentat în parcul din Poarta 6, iar marțea viitoare el va fi susținut pentru copiii din Parcul Viitorului.
Caravana mai ajunge în Parcul Km 4-5 (24-29 august), Parcul Gării (31 august-5 septembrie) și parcul de la Casa de Cultură (7-12 septembrie).
Intrarea e liberă!

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 170.000 de lei.
Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii