Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 10 aprilie 2013

ro

10 Apr, 2013 10:16 2722 Marime text
Cuvintele par prea mici şi de prisos atunci când un suflet bun se ridică la cer, lăsând în urmă amărăciune şi durere. Cu glasul şi inima pline de tristeţe, anunţăm trecerea în nefiinţă a scumpei noastre mame, SOFIA DUŞU. Trupul neînsufleţit este depus la biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril din comuna Mihail Kogălniceanu, unde va avea loc şi slujba religioasă, vineri, la ora 12.00. Ceremonia de înhumare se va desfăşura la Cimitirul Central Constanţa. Va rămâne veşnic în inimile noastre şi nu o vom uita niciodată! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Cu profundă tristeţe, fiii Vasile, Gheorghe şi Niculae şi nurorile Florica, Aurelia şi Gabriela.

Cu sufletul plin de durere, plângem trecerea în nefiinţă a celei care ne-a fost dada, SOFIA DUŞU. Te vom iubi şi te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cu nemărginit regret şi tristeţe, nepoţii Mihaela, Dumitrel, Dumitru, Daniela, Sofia, Marius, Betty, Andrei şi Alexandra.

Familia Hagi Luminiţa şi Ianoş anunţă cu durere în suflet moartea prematură a celui care a fost frate şi cumnat, Mihail Mirea Ion. Vei rămâne veşnic în inimile noastre! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Ghimpirea anunţă decesul lui Tudorică. Corpul neînsufleţit se depune la Casa Mortuară din Cimitirul Baba Novac, astăzi, la ora 17.00, iar înmormântarea va avea loc mâine, la ora 11.00. Relaţii la telefon 0721.170.992.

Soţia Maria şi fiul Alex Mihail anunţă trecerea în nefiinţă a scumpului soţ şi tată, Mihail Mirea Ion. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te ierte!

Cu sufletele zdrobite de durere, cu lacrimi şi multă tristeţe, ne despărţim de dragul nostru soţ şi tată, Bârdeş Gheorghe. Dumnezeu să-i aşeze sufletul la loc curat şi liniştit.

Familia Babu Dumitru, mătuşa şi verişoara, este alături de cumnată şi nepoţi în greaua încercare pricinuită de decesul celui care a fost Polifronie Dimu. Vei rămâne veşnic în inimile noastre!

Familia Taşcu Mihai, verişoară, este alături de familia celui care a fost Polifronie Dimu. Vei rămâne veşnic în amintirile noastre!

Familia Zguma Nicolae, verişoară, deplânge trecerea în nefiinţă a verişorului lor, Polifronie Dimu. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Familia Măndilă Tudora, cu copiii, deplânge trecerea în nefiinţă a scumpului lor nepot şi văr, Polifronie Dimu. Nu te vom uita niciodată!

Familia Bujdoveanu Costică, cu copiii, deplânge trecerea în nefiinţă a scumpului lor nepot şi văr, Polifronie Dimu. Nu te vom uita niciodată!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marian 12 Apr, 2013 13:19 Cu sufletul plin de durere, plângem trecerea în nefiinţă a celei care ne-a fost CIORAN MARIA. Te vom iubi şi te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească în pace!