Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retailerul american de produse nutritive GNC va deschide magazin si la Constanta

ro

19 Jun, 2011 20:34 1728 Marime text

Retailerul american de produse nutritive GNC si-a facut, saptamana aceasta, intrarea pe piata romaneasca, printr-o investitie de 60.000 de euro intr-un magazin in Bucuresti Mall (Mall Vitan).

„Am ales sa aducem GNC in Romania prin franciza intr-un moment oportun am zice noi, intrucat piata de suplimente nutritive este in crestere de la an la an, mai ales pe segmentul premium, atat pe suplimente produse local, dar mai ales pe cele din import din tari ca SUA, Franta, Italia, Cehia, China", a declarat Emilia Canea, directorul general GNC Romania.

Dupa investitia de 60.000 de euro in magazinul din Bucuresti Mall, GNC Romania si-a propus extinderea cu unitati in mall-uri din orase mari precum Timisoara, Cluj, Constanta sau Iasi. Pana la sfarsitul acestui an, retailerul american va intra si in Afi Palace Cotroceni, potrivit unui comunicat de presa.

"Ne propunem ca pana la sfarsitul anului sa fim principalul furnizor de suplimente nutritive pentru sportivi si printre primii 10 jucatori pe piata de suplimente nutritive pe segmentul medium si up market in contextul in care estimam aparitia a inca cel putin 10 branduri locale de suplimente in a doua parte a anului", a adaugat Canea.

Sursa: http://www.wall-street.ro

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii