Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD i-a dat un ultimatum lui Tăriceanu Vezi cât timp mai are la dispoziție ca să facă un partid

ro

06 Jun, 2014 21:50 1923 Marime text
Președintele Senatului și oamenii care îl susțin au primit un ultimatmul din partea PSD. Până la sfârșitul sesiunii parlamentare se așteaptă de la ei crearea unui partid care să atragă o parte din membrii PNL. Dacă nu le va reuși acest lucru, atunci Călin Popescu Tăriceanu va fi mazilit din fruntea camerei superioare. Mai are fix doua saptamani pentru a încerca să dea drumul unui vehicol politic în care nu cred nici cei care îl lansează, scrie știripesurse.ro.

Tăriceanu, Chițoiu, Stroe and Co. (grupul TCS) încearcă lansarea unui partid – Partidul Reformator Liberal.

„Îi dam drumul săptămâna viitoare”, a anunțat fără prea mult entuziasm unul din liderii noii formațiuni pentru stiripesurse.ro, solicitând în același timp păstrarea anonimatului.

Noul partid nu va avea pentru început structuri la nivel local.

Potrivit știripesurse.ro, de racolarile din teritoriu se va ocupa PSD și UNPR, astfel că nu ar fi exclus ca anumiți oameni din cele două forțe politice menționate să fie transferați o perioadă la noul partid liberal.

Potrivit informatiilor deținute de cei la știripesurse.ro în prezent Grupul TCS se poate baza pe aproximativ 13 deputați și 3 senatori. Pierderile PNL vor fi însă de doar 10 parlamentari, întrucât unii dintre cei care îl urmează pe Tăriceanu unt deja excluși din PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii