Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii îi informează pe turiştii de pe litoral

ro

02 Aug, 2012 17:32 1209 Marime text
Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară o campanie de informare şi prevenire ce poartă numele de „Vacanţă în siguranţă!” şi are ca scop prevenirea faptelor antisociale pe Litoral, în perioada estivală.

Jandarmeria Constanţa a desfăşurat ieri, în staţiunile de pe litoral, din Năvodari până la Vama Veche, şi la intrarea în judeţ, activităţi de informare preventivă şi conştientizare a turiştilor cu privire  la faptele antisociale care le pot afecta siguranţa pe perioada sezonului estival.
 
Pentru informarea cetăţenilor, M.A.I. a lansat site-ul oficial al campaniei www.infolitoral.mai.gov.ro, care cuprinde informaţii utile despre misiunile lucrătorilor M.A.I. pe litoral, rezultatele obţinute de aceştia, informaţii de ultimă oră referitoare la evenimentele de impact pentru ordinea publică de pe litoral, precum şi numere de telefon la care pot suna în situaţii de urgenţă, date de contact ale unităţilor de poliţie din staţiunile de pe litoral

Activităţile de prevenire se derulează ca şi în anii trecuţi în sistem integrat, în perioada iulie – septembrie, de către Jandarmeria Constanţa, Inspectoratul de Poliție Județean Constanţa, Garda de Coastă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii