Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FRF, reclamată la DNA. Iată motivul!

ro

24 Apr, 2018 18:05 1600 Marime text

Președintele clubului de fotbal feminin Progresul București, Napoleon Tudor Spartacus Iacov, a dezvăluit că a reclamat la DNA modul în care s-a votat la alegerile pentru şefia FRF, acuzând că votul nu a fost secret, scrie evz.ro.

Clubul de fotbal feminin Progresul București activează în Liga a 2-a.

„Am reclamat la DNA faptul că a fost violat secretul votului. Eu am votat primul, iar așa zisele cabine au fost puse intenționat sub un geam. Se vedea foarte bine de afară. Intenționat nu au vrut cabine închise, pentru a controla voturile. Sunt convins că au fost instalate și camere în sală. Ce e așa de greu în ziua de azi? Unde știu ei cine și cum a votat? Conform Codului Penal, violarea confidenţialităţii votului se pedepsește cu amendă sau cu închisoare între șase luni și trei ani”, a declarat Iacov.

Totodată, și Pompiliu Popescu, fost doctor al echipei naționale de fotbal, a vorbit despre organizarea pusă la punct de Răzvan Burleanu, înaintea alegerilor pentru șefia FRF. Popescu este de părere că discuțiile prezentate de „Gazeta Sporturilor” sunt probe incriminatorii, iar autoritățile ar trebui să intervină.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii