Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copilul de patru ani dispărut în râul Bistriţa Ardeleană a fost găsit decedat. Trupul victimei, descoperit de rude

ro

08 May, 2019 09:45 1779 Marime text
Corpului copilului în vârstă de 4 ani, care a căzut marţi, în jurul amiezii, în râul Bistriţa Ardeleană, a fost găsit miercuri dimineaţă de către aparţinători, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, informează Agerpres.ro

"Încă de la primele ore, au fost constituite echipe de căutare, pompieri şi voluntari, dar şi localnici, pe raza mai multor localităţi tranzitate de râul Bistriţa. Copilul a fost găsit de aparţinători în apă, pe raza cartierului Unirea din municipiul Bistriţa", a transmis reprezentantul ISU.


Incidentul de marţi s-a petrecut în localitatea Livezile, băieţelul căzând în apa învolburată în timp ce se juca, iar locul unde a fost găsit corpul său se află la circa 5-6 kilometri în aval.

Marţi, la locul intervenţiei au fost mobilizate echipaje ale pompierilor, dotate cu barcă, un echipaj al Ambulanţei, precum şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din comuna Livezile şi municipiul Bistriţa, însă căutările nu au dus la niciun rezultat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi vor stabili exact împrejurările în care a survenit moartea copilului de 4 ani. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii