Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Știri Constanța Alertă noaptea trecută pe Lacul Siutghiol pentru căutarea a doi pescari, dispăruți! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

08 Jan, 2024 07:25 4664 Marime text
Familia și prietenii unor pescari au cerut ajutorul salvatorilor noaptea trecută pentru căutarea unor pescari dispăruți pe lacul Siutghiol. 

Apelul a venit la 112 în jurul orei 11.00. 

Familiile au cerut ajutor după ce a observat că cei doi tineri de 21, respectiv 30 de ani nu au revenit acasă după mai multe ore. 

Prietenii ar fi observat pe lacul Siutghiol barca rasturnată și mai multe haine plutind. 

Pompierii au încercat să intervină inițial de pe malul lacului din zona Ovidiu, apoi de pe malul laculului din zona Mamaia, Hotel Laguna. 

AU fost recuperate mai multe plase de pescuit din lac, dar, tinerii nu au fost găsiți. 

După mai multe ore de căutări, având în vedere că vremea se înrăutățea, s-a decis sistarea operațiunii, urmând ca aceasta să fie reluată dimineață, dacă vremea va permite. 

Tinerii sunt din localitatea Ovidiu.

UPDATE: 

Potrivit ISU Dobrogea s-a intervenit la fața locului cu Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și ambarcațiune de scafandri de la Detașamentul Port cu trei scafandri. 

În zona indicată de martori a fost găsită ambarcațiunea și mai multe plase. 

Căutarile au fost sistate din cauza condițiilor hidrometeorologice în jurul orei 2.40, iar în această dimineață la ora 8.00 au fost reluate. 

La operațiune participă Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și ambarcațiune de scafandri de la Detașamentul Port cu trei scafandri. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii