Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 73 de ani, găsit decedat într-un lac din județul Argeș

ro

03 Jan, 2024 18:44 766 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: ISU GiurgiuÎn după-amiaza zilei de 03 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit într-un lac din comuna Nucșoara.

Potrivit IPJ Argeș, în baza sesizării, la fața locului s-au deplasat atât un echipaj de pompieri, pentru extragerea bărbatului, cât și polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești.

„Din păcate, bărbatul în cauză a fost declarat decedat. Identitatea acestuia a fost stabilită, bărbatul având vârsta de 73 de ani, cu domiciliul în localitate. Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.


Bărbatul nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

Citește și: 

An morbid la malul Mării Negre. Zeci de persoane înecate în acest an
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii