Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii de la Șantierul Naval Mangalia protestează săptămâna viitoare

ro

17 Jun, 2018 08:34 2952 Marime text
Sindicatului Liber Navalistul, informează printr-un comunicat de presă că „peste 600 de persoane și-au exprimat dorinţa de a participa la un protest, miercuri 20 iunie 2018, în Piața Republicii din Mangalia (în fata Casei de cultură), între orele 17.30 și 19.00.

Sindicaliștii spun că „motivaţia acţiunii de protest este legată de situaţia incertă şi ambiguă cu care ne confruntăm de peste 6 luni cauzată de tergiversarea negocierilor privind tranzacţia pachetului majoritar de acţiuni al DMHI SA, fapt ce generează o nemulțumire acerbă în rândul salariaților societății la adresa conducerii Ministerului Economiei dar și a Guvernului României în general“. Totodată, în comunicat se specifică și „amânarea în mod repetat a negocierilor colective privind salarizarea și alte
drepturi salariale având în vedere faptul că în ultimii trei ani salariații DMHI nu au beneficiat de creșteri salariale“, se mai arată în comunicat.

Dacă nu se vor aproba condițiile de asociere dintre Șantierul Naval 2 Mai SA și Damen în cadrul ședinței Adunării Generale Extraordinare sindicaliștii spun că, pe 28 iunie, vor organiza un protest la București în fața Ministerului Economiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii