Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 11 august 2011

ro

11 Aug, 2011 14:00 1191 Marime text

Colectivul din cadrul secţiei corp hală din SNC este alături de colegul George Drăgan, prin dispariţia fulgerătoare a fiului Ionuţ Drăgan. Sincere condoleanţe!

Lacrimi fierbinţi şi o inimă îndurerată pentru tot restul vieţii, celui mai iubit fiu George Vlahopol, din partea mamei Angela Vlahopol. Dumnezeu să-l odihnească!

Soţul, fiica şi fiul anunţă tragica dispariţie după o lungă suferinţă a celei ce a fost soţie şi mamă Tanţa Ţăranu. Nu te vom uita niciodată!

Familia Călin anunţă dispariţia fulgerătoare a celei mai minunata soră, cumnată şi mătuşă, Tanţa Ţăranu. Nu te vom uita niciodată!

A plecat la Cel Preaînalt maestrul Boris Cobasnian, lăsând în urmă amintirea luminoasă a unei personalităţi distinse, strălucind prin dăruirea profesională, viaţă dedicată muzicii şi familiei. Dirijor al corului operei din Constanţa a fost o prezenţă vie în viaţa culturală a oraşului. Un pios omagiu alături de familia colocatarului.

Regrete... şi amintiri frumoase-o viaţă foarte normală! A fost un om care m-a înţeles şi ajutat 45 de ani. S-a stins din viaţă la 74 de ani Marin (Marian) Briceag după o lungă şi grea suferinţă. Lacrimi şi flori pe tristu-i mormânt. Trupul neînsufleţit se află depus la casa Niculescu (lângă Cimitirul Central) şi va fi înhumat pe data de 11 august la orele 14.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu să-l ierte!

Suntem alături de mama Nuţi la greaua încercare pricinuită de stingerea din viaţă a soţului ei şi unchiului nostru Marian Briceag. Dumnezeu să îl ierte! Nepoţii Silvana, Traian, Dacian şi Mihai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii