Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se anunţă o super petrecere Ancuţa Belu a instituit Ziua Comunei

ro

02 Nov, 2012 01:52 3590 Marime text
Kogalniceanu_primar_Anca_Belu_2.jpgLaurenţiu Duţă, Mihai Trăistariu, Andreea Bălan şi Irina Loghin sunt doar câteva nume celebre care vor sărbători alături de localnicii din Mihail Kogălniceanu prima ediţie a Zilei Comunei, programată să se desfăşoare în data de 10 noiembrie.

Pentru că localnicii erau privaţi de o asemenea sărbătoare, devenită de mult o frumoasă tradiţie în cazul altor comunităţi, primarul Ancuţa Belu a luat decizia să instituie la Mihail Kogălniceanu Ziua Comunei. Sărbătoarea a fost iniţiată în ideea de a exista un prilej pentru autoritatea locală de a fi mai aproape de cetăţenii pe care îi reprezintă, dar şi pentru a se crea o ocazie pentru localnici să petreacă împreună.

Kogalniceanu_primaria.jpgEvenimentul va avea loc în Parcul Central al localităţii, în data de 10 noiembrie. „La prima ediţie a Zilei Comunei Mihail Kogălniceanu vor fi prezente personalităţi marcante ale culturii româneşti, dar şi din diverse domenii", a precizat primarul Ancuţa Belu. Surprizele pregătite de primăriţă pentru localnici nu sunt puţine. Pe scena amenajată în Parcul Central al localităţii vor concerta: Mihai Trăistariu, Andrea Bălan, Irina Loghin, Carmen Şerban, Jeni Nicolau, Laurenţiu Duţă, Ansamblul Brâuleţul şi Şogoriţele. De asemenea, şefa autorităţii locale îi va premia pe veteranii de război, pe cadrele militare în retragere şi pe alte oficialităţi care au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea comunităţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii