Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul susţine baraj pentru Liga a 3-a Răzvan Florea dă lovitura de start a manşei de la Constanţa

ro

16 May, 2017 09:40 3973 Marime text
Lovitura de începere a meciului pe care echipa de fotbal înfiinţată de fani ai FC Farul, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, îl va susţine pe teren propriu în cadrul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a va fi dată simbolic de către medaliatul olimpic la înot Răzvan Florea.

SSC Farul a câştigat matematic Liga a 4-a, cu patru etape înaintea încheierii campionatului, şi şi-a câştigat dreptul de a participa la barajul pentru accederea în eşalonul superior. La baraj, formaţia fanilor va întâlni campioana unui judeţ învecinat.  

„Răzvan Florea este una dintre personalităţile de prim rang ale sportului constănţean, medaliat olimpic (bronz), în 2004, la Atena, în proba de 200 m spate, vicecampion european, la Madrid, tot în 2004, deţinătorul a încă 3 medalii de bronz europene şi multiplu campion naţional. A fost legitimat doar la CS Farul Constanţa, iar după retragerea din activitate, s-a dedicat proiectului său de suflet, bazinul de înot semiolimpic Atena din Constanţa.

Încă de când am pus bazele proiectului SSC Farul, ne-am propus să arătăm marilor campioni ai Constanţei şi fostelor glorii fariste respectul pe care îl merită. Şi, iată, că am reuşit! Îi mulţumim d-lui. Răzvan Florea pentru această onoare şi îi urăm succes în activitatea sportivă, dar şi în cea de consilier local al Constanţei. Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată într-un comunicat al SSC Farul.

Barajul pentru promovarea în Liga a 3-a se va juca în două manşe (tur-retur) în zilele de 17 şi 24 iunie 2017. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii