Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nepotul lui Gheorghe Popa, glorie a FC Farul Portarul constănțean Mihai Popa, transferat de o echipă din Liga 1

ro

13 Aug, 2021 00:00 3758 Marime text
 

 
  • Format la Academia Hagi, Mihai Popa a debutat la seniori la SSC Farul Constanța (în Liga a 2-a), în anul 2018.   
 
Clubul de fotbal de Liga 1 FC Voluntari a anunțat transferul portarului Mihai Popa (20 de ani), de la Astra Giurgiu (Liga 2). Mihai este constănțean, format în Academia Hagi, iar pe litoral a jucat și la SSC Farul, în eșalonul secund.
 
Tânărul goal-keeper provine dintr-o familie cunoscută în fotbal, bunicul său, care a jucat tot portar, fiind una dintre gloriile Farului Constanța. De asemenea, un alt nepot al lui Gheorghe Popa, David Munteanu, joacă și el fotbal și e portar, la Academia Hagi. Mihai a mai evoluat în Liga 1 la Astra Giurgiu, echipă care a retrogradat la finele sezonului trecut în eșalonul secund. Născut pe 12 octombrie 2000, Mihai Popa a debutat la seniori la SSC Farul Constanța (în Liga a 2-a), în 2018, venind de la FC Viitorul Under-19, care era campioana României la această categorie de vârstă şi reprezentanta ţării în Youth League. La SSC Farul tânărul goalkeeper a bifat 13 jocuri, toate ca integralist.

 
În lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

 
„FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu tânărul goalkeeper Mihai Popa. Acesta este un portar de perspectivă, în vârstă de 20 de ani, care a evoluat în sezonul trecut pentru Astra Giurgiu. Crescut la Constanța în cadrul Academiei de Fotbal «Gheorghe Hagi», Mihai a participat, alături de un alt jucător al formației noastre, Ion Gheorghe, la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an alături de echipa națională condusă de Mirel Radoi. Mihai Popa are 30 de apariții la nivelul primelor 2 eșaloane fotbalistice din România - la Astra Giurgiu și Rapid București (împrumut - 2019/2020). Clubul nostru îi urează «Bun venit» și îi dorește sa aibă parte de intervenții excelente în poarta FC Voluntari!ׅ“, este mesajul clubului ilfovean.

Sursa foto: Facebook (FC Voluntari)
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Constanța. O familie de goalkeeperi
Gheorghe Popa a lăsat poarta pe mâini bune. Cele ale nepoților săi - Mihai și „Bagheera“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii