Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În semifinala cu Ştiinţa Petroşani, la CS Năvodari sunt şanse mari să revină după accidentări mai mulţi jucători

ro

25 May, 2017 00:00 3366 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari joacă sâmbătă, 27 mai, pentru calificarea în finala mare a Diviziei Naţionale de seniori. Clasată pe primul loc, cu 60 de puncte, la finele sezonului regular, formaţia pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase întâlneşte în propriul fief (stadionul „Flacăra“ din Năvodari), de la ora 10.00, Ştiinţa Petroşani (campioana en-titre), care a încheiat prima fază a campionatului pe poziţia a patra, cu 42 de puncte.
 
La CS Năvodari (vicecampioană în sezonul trecut), sunt şanse mari să revină după accidentări mai mulţi jucători, printre care Grigoraş, Burlacu, Ignea, Barbu, Iorga, Arefi, Petreanu şi Agiacai. În sezonul regular, Ştiinţa a câştigat greu pe teren propriu, scor 20-19, în timp ce, la Năvodari, gazdele s-au impus cu 32-20.
 
Tot sâmbătă, de la ora 10.00, este programată cealaltă semifinală, dintre Bucovina Suceava şi Stejarul Buzău. Echipele învingătoare din cele două meciuri din penultimul act se întâlnesc apoi în finala mare a DNS, iar formaţiile învinse se vor confrunta în finala mică.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari rugby)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii