Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele două dorinţe ale „Regelui” Gică Hagi - „Eu vând acţiuni, nu clubul. Încercăm să aducem parteneri”

ro

20 Oct, 2017 13:51 2596 Marime text
Gică Hagi, patronul şi managerul tehnic al FC Viitorul, a declarat că gruparea constănţeană încearcă să aducă parteneri la club.

Eu vând acţiuni, nu clubul. E un detaliu important. Am dus-o până la un anumit punct, iar acum încercăm să aducem parteneri. Mai mulţi, mai puţini, câţi vom fi nu contează. Eu am jucat fotbal şi cred în grup. Astfel devii mai puternic, mai bun. Asta căutăm în acest moment. Parteneri care să vadă în FC Viitorul un business, un lucru bun, dar să şi mergem pe aceeaşi linie, de a produce jucători foarte mulţi, interesanţi, care pot face faţă la un nivel înalt de performanţă, de a-i forma şi de a-i educa. Totul se face în timp. Nu ştiu când se va face, poate fi sau nu poate fi. Eu într-o zi voi pleca cu siguranţă. E o idee la care lucrăm şi vom vedea dacă se va materializa, a spus Hagi.


„Regele“ a reafirmat că, într-o zi, va pleca de la FC Viitorul, pentru a-şi îndeplini dorinţele profesionale pe care le mai are.

Am fost undeva sus, am coborât şi am luat-o iar de jos. Am muncit opt ani şi cred că într-o bună zi, mai devreme sau mai târziu, trebui să am şi eu provocarea mea în viaţă. Mai am două dorinţe: să antrenez o echipă de club puternică şi o echipă naţională.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii