Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrea în libertate (video)

ro

14 Jan, 2011 04:09 2983 Marime text
Recurs_Lotreanu_2.jpgCătălin Lotreanu, fiul fostului comandant al secţiei 1 de poliţiei Constanţa, Dumitru Lotreanu vrea să fie cercetat în libertate. Acesta a făcut recurs la arestarea preventivă pe motiv că nu are antecendete penale. Cu toate acestea, tânărul este cunoscut de constănţeni ca fiind o persoană recalcitrantă şi extrem de violentă.

Cătălin Alexandru Lotreanu, fiul fostului comandant al Secţiei 1 de Poliţie Constanţa, comisarul şef Dumitru Lotreanu a atacat cu recurs decizia Tribunalului Constanţa de a-l aresta preventiv. Acesta a fost prins folosind carduri false intr-un supermarkert din Constanta.

Recurs_Lotreanu_1.jpg Avocatul apărării doreşte să fie cercetat în libertate, cu interdicţia de a nu părăsi localitatea, aceeaşi măsură fiind dispusă şi împotriva învinuitului Valentin Ilioară. În plus, avocatul mai susţine că Alexandru Cătălin Lotreanu nu are antecedente penale şi nu reprezintă un pericol pentru societate. Cu toate acestea, cunoscuţii lui Lotreanu spun despre tânăr că este o persoană violentă, recalcitrantă şi de notorietate. În 2007 în timp ce îşi alimenta maşina la un peco din oraş, acesta a scos un pistol cu gaze şi a ameninţat un alt şofer constănţean în timp ce aştepta la coadă. O altă ispravă a lui Lotreanu Junior a fost înregistrată un an mai târziu când a bătut un bărbat până l-a lăsat inconstient, pentru că i-a murdărit maşina. Lista poate continua. Reamintim că fiul comisarului şef Dumitru Lotreanu a fost prins în urmă cu câteva zile în timp ce încerca să cumpere, cu carduri false, produse electronice şi electrocasnice în valoare de 51 de mii de lei. Cu toate acestea, Cătălin Lotreanu neagă toate acuzaţiile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii