Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tabără de vară, organizată de Consiliul Naţional al Elevilor la Eforie

ro

23 Aug, 2011 02:38 1733 Marime text
scoala_vara.jpgTabăra Paradise din Eforie Sud a găzduit, sâmbătă, deschiderea oficială a primei Şcoli de Vară a Consiliului Naţional al Elevilor, cu tema „CNE - factor al democratismului educaţional". La eveniment au participat: Doina Melinte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Lorrincz Szell, vicepreşedintele ANSP, Romeo Moşoiu, consilierul ministrului Educaţiei, Elena Frâncu, directorul Executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Margareta Constantin, inspector de specialitate al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

scoala_vara1.jpgActivitatea se adresează unui număr de 100 de elevi din 20 de judeţe ale ţării care vor fi formaţi de 20 de cadre didactice specializate pe module de comunicare, managementul conflictului. În cadrul aceleiaşi şcoli, în perioada 20-26 august 2011, elevii vor prezenta - ca exemple de bună practică - proiecte derulate de Consiliile Şcolare sau Judeţene ale Elevilor, la nivelul judeţelor pe care le reprezintă.

scoala_vara2.jpg„Elevii reprezintă o adevărată forţă, care poate aduce o schimbare socială consistentă. Este îmbucurător că acest organism a reuşit să se omogenizeze şi să reprezinte vocea elevilor din România. Proiectele cu care au venit în această Şcoală de Vară demonstrează capacitatea de acţiune şi de responsabilizare a acestor tineri", a afirmat Romeo Moşoiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii