Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs sau alegeri? A doua dezbatere publică la Universitatea Ovidius

ro

24 Oct, 2013 00:00 2882 Marime text
Pe 24 octombrie a avut loc prima dezbatere publică, din cele trei, organizate de Universitatea Ovidius pentru stabilirea modalităţii de alegere a noului rector.

Dezbaterea a fost moderată de prorectorul prof. univ. dr. Victor Ploae, de vicepreşedintele Senatului, prof. univ. dr. Ion Botescu, de preşedintele Comisiei de specialitate a Senatului pentru educaţie şi formare continuă, prof. univ. dr. Elisabeta Chirilă, şi de şeful Serviciului Juridic şi Contencios, jr. Loredana-Maximiliana Dan. În cursul zilei de azi va avea loc cea de-a doua dezbatere publică. Ultima dezbatere se va ţine pe 1 noiembrie, de la ora 13.00, în Aula Magna.

Reamintim că Senatul Universităţii Ovidius a votat organizarea pe data de 11 octombrie a unui referendum pentru stabilirea modalităţii de alegere a noului rector. Pentru referendum, care se va desfăşura în cantina Universităţii, vor fi stabilite trei secţii de vot. Senatul va desemna 17 membri ai Comisiei Electorale Centrale şi câte cinci membri pentru fiecare secţie de votare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii