Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru suspendarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) Mamaia

ro

04 Feb, 2024 09:51 733 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaSăptămâna viitoare va avea loc la Constanța o dezbatere publică pentru suspendarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) Mamaia - proiectul prin care intenționează să pună capăt dezastrului imobiliar din stațiune.

Dezbaterea va avea loc miercuri, 7 februarie de la ora 14.00, în sala Remus Opreanu din sediul Consiliului Județean.
 

„Este un proiect extrem de important pentru Constanța, de aceea încurajăm participarea unui număr cât mai mare cetățeni. Pentru că aparatul administrativ al primarului Vergil Chițac a respins solicitarea USR pentru dezbaterea publică a acestui proiect, evenimentul a fost, în cele din urmă, organizat la cererea asociației VERDE URBAN“ - precizează președintele USR Constanța, Stelian Ion.

Prezența în sală nu necesită o înscriere prealabilă, însă pentru luarea cuvântului trebuie să trimiteți un email la adresa primarie@primaria-constanta.ro.

Vor fi luate în considerare mesajele transmise până la data de 6 februarie, ora 24:00, iar mesajele transmise trebuie să conțină mențiunea: „Înscriere la cuvânt – dezbatere publică PHCL nr. 433/2023 pentru suspendarea PUZ Mamaia”.

De asemenea, propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise și în scris la adresa primarie@primaria-constanta.ro. Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la PHCL nr. 433/2023 pentru suspendarea PUZ Mamaia”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii