Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatul informării și consultării PUZ, iniţiat de Comtrans SA, pentru o investiţie pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa

ro

19 Mar, 2024 17:00 1134 Marime text
  • Propunerile preliminare ale Planului Urbanistic Zonal s-au aflat în consultare publică pentru o perioadă de 25 zile (07.02.2024-03.03.2024)
  • Ședința de dezbatere publică a fost organizată la sediul Primăriei Constanța în data de 23 februarie 2024, însă nu s-au prezentat persoane din partea publicului interesat cu toate că au fost emise 10 notificări către proprietarii din zona de studiu
  • Pe tot parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse, potrivit raportului informării și consultării publicului pe marginea Planul Urbanistic Zonal - "zona delimitată de bd. Aurel Vlaicu, str. Nicolae Filimon, str. Verde și limite cadastrale", inițiat de Comtrans SA
  • Reamintim, Comtrans SA a solicitat şi obţinut, de la Primăria Constanţa, pe data de 19 mai 2020 un act de urbanism pentru investiţia ce va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu
 Primăria Constanța a publicat raportul informării și consultării publicului pe marginea Planul Urbanistic Zonal - "zona delimitată de bd. Aurel Vlaicu, str. Nicolae Filimon, str. Verde și limite cadastrale", inițiat de Comtrans SA și elaborate de Urbanist Mihaela Pușnava, Agorapolis SRL.
În data de 27.10.2023 beneficiarul a demarat procedura informării și consultării publicului privind Planul Urbanistic Zonal - "zona delimitată de bd. Aurel Vlaicu, str. Nicolae Filimon, str. Verde și limite cadastrale", depunând anunţul de intenţie înregistrat cu nr. 208435/27.10.2023, privind elaborarea Planul Urbanistic Zonal însoțit de fotografii cu amplasarea panoului pe teren.

Propunerile preliminare ale Planului Urbanistic Zonal s-au aflat în consultare publică pentru o perioadă de 25 zile (07.02.2024-03.03.2024).
Ședința de dezbatere publică a fost organizată la sediul Primăriei Constanța în data de 23 februarie 2024, însă nu s-au prezentat persoane din partea publicului interesat cu toate că au fost emise 10 notificări către proprietarii din zona de studiu.

Pe tot parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse, potrivit raportului informării și consultării publicului pe marginea Planul Urbanistic Zonal - "zona delimitată de bd. Aurel Vlaicu, str. Nicolae Filimon, str. Verde și limite cadastrale", inițiat de Comtrans SA, vezi secțiunea „documente”.

Reamintim, Comtrans SA a solicitat şi obţinut, de la Primăria Constanţa, pe data de 19 mai 2020 un act de urbanism pentru investiţia ce va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Comtrans SA

Cu sediul social în municipiul Constanţa, Comtrans SA a luat fiinţă în anul 1991 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6820 - închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Firma este deţinută de Rimar Trade SA, cu 90,5389% din capitalul social, şi Acţionari Listă Persoane Fizice, cu 9,4029% din capitalul social, cu 0,0582% din capitalul social.
Marin Trandafir este administratorul societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

În anul fiscal 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 2,066,292 lei, profit de 214,762 lei și un număr de 5 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 1.28%, potrivit www.termene.ro.

Rimar Trade SA Compania a luat fiinţă în 1996 şi are sediul în municipiul Constanţa. Firma provine din fuziune prin absorbţie.

Rimar Trade SA este controlată de Marin și Loredana-Simona Trandafir și figurează cu 35 de contracte din achiziții publice potrivit www.termene.ro.

Administratorul firmei, care se ocupă de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare este Trandafir Marin.
În anul fiscal 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 4.790.826 lei, profit net de 2.020.517 lei și un număr mediu de 9 angajați.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

PUZ iniţiat de Comtrans SA, pentru o investiţie pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii