Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Celco SA extinde zona de exploatare la cariera Tașaul-Corbu. Când are loc dezbaterea publică?

ro

12 Feb, 2024 17:00 905 Marime text
  • Publicul interesat poate transmite în scris comentarii privind documentul menţionat, la sediul Agenției Pentru Protecția Mediului Constanța, municipiul Constanța
 
 
 
Agenția pentru Protecţia Mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul dezvoltat de Celco SA.
 
 
Vorbim de proiectul „Extinderea zonei de exploatare la cariera calcar „Tașaul-Corbu” cu 2,1 ha”, propus a fi amplasat în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.
 
 
Tipul deciziei posibile luate de Agenția Pentru Protecția Mediului Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
       
Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16, vineri, intre orele 8-14 şi la adresa titularului.
 
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc in data de 05.03.2024, ora 12, în comuna Mihail Kogălniceanu, str. Tudor Vladimirescu nr. 49, județul Constanța.
 
 
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii privind documentul menţionat, la sediul Agenției Pentru Protecția Mediului Constanța, municipiul Constanța.
 
 

Celco SA


 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
   
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 9 octombrie 2023, compania Celco SA a fost fondată în noiembrie 1992, se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcții și are sediul social pe Șoseaua Industrială, Nr. 5, din municipiul Constanța, județ Constanța.

 
Celco SA – cu cinci puncte de lucru - este controlată de asociații Dușu Ion și de Dușu Niculae, fiecare deținând câte 41.7435 %, și de Complex Condor S.A., din Constanța, cu 13.443 %
 
Ca administratori apar Carapiti Dumitru, Dușu Ion și Dușu Niculae.

 
Potrivit Termene.ro, Ion Dușu apare ca acționar și administrator în Sulina Estival 2002 SA și în AS 94 SRL, ca fondator și administrator în Logistic Park SA, ca fondator în Grupul DD SA, Constanța, ca asociat în DGN-Romag SRL, ca acționar și cenzor supleant în Complex Condor SA și ca membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.  

 
În trecut, Ion Dușu a figurat în Centes SA, în Cina SA, în Casa de Expediții „Phoenix“ SA dar și în Romteh SRL, radiate.

 
Dușu Niculae apare ca asociat în Sulina Estival 2002 SA și în DDN Global SRL, ca fondator și administrator în Logistic Park SA, ca acționar în Euxin SA, fondator și cenzor supleant în Grupul DD SA., acționar și administrator în Complex Condor SA, dar și membru în Consiliul de Supraveghere al Socep SA.

 
În trecut, Dușu Niculae a apărut în Centes SA, în Cina SA și în Casa de Expediții „Phoenix“ SA, radiate.   
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Celco SA extinde zona de exploatare a carierei de calcar de la Tașaul-Corbu. Mediul a oferit răspunsul

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii