Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Cand nevasta era la Bucuresti cu afaceri, George de la Bellagio se distra la Constanta cu tinere apetisante

ro

09 Oct, 2010 18:18 3341 Marime text
De ceva vreme, prin oras au aparut zvonuri conform carora unul dintre patronii clubului Bellagio, mai precis George, si-ar fi facut de cap toata vara cu diverse tinere dornice de afirmare. Desi nu este un secret ca omul de afaceri are familie in Bucuresti, acest lucru nu a fost un impediment atunci cand s-a distrat in compania domnisoarelor apetisante. Carcotasii sustin ca atunci cand sotia lui George se afla in Capitala, pentru a se ocupa de bunul mers al locatiilor Bellagio, Million Dolars si Moulin Rouge, el isi facea de cap in fiecare seara cu o parte din fetele pe care le angaja ca si cliente false ale locatiei. Aceleasi guri rele afirma ca relatia dintre George si domnisoarele in cauza nu se rezuma doar la o simpla distractie in club, totul finalizandu-se in dormitorul barbatului. Singurele momente in care poza intr-un familist convins, erau acelea in care sotia sa venea pentru cateva zile pe litoralul constantean.

Nu-si platea clientii falsi

Dupa modelul multor cluburi din Romania, Bellagio Mamaia a angajat, inca de la inceputul verii, mai multe tinere pe care le folosea drept cliente false ale locatiei, in scopul atragerii mai multor clienti. Prin simplul fapt ca, in timpul verii, in statiunea Mamaia sunt deschise destul de multe cluburi de fite, cei de la Bellagio aveau nevoie de cliente false pentru a arata ca in club este atmosfera si ca lumea se distreaza. Nimic iesit din comun, insa administratorii clubului au omis sa plateasca serviciile domnisoarelor angajate pentru acest „job". Daca, initial, li se promisese suma de 50 de lei pentru fiecare seara, plus consumatie din partea casei, in cele din urma fetele nu au primit niciun ban si, mai mult, n-au reusit sa si-i recupereze nici macar la sfarsitul verii, cand locatia a devenit neincapatoare pentru numarul mare de clienti.

Au inchis clubul din Capitala ?

Din cate se pare, problemele lui George nu se termina aici. Serile trecute, in clubul Bellagio din Bucuresti au fost efectuate controale ale celor de la Garda Financiara. Comisarii au descoperit ca locatia de noapte nu elibera bonuri fiscale, casele de marcat nu functionau in perfecta legalitate si ca bauturile alcoolice comercializate nu aveau timbru. Clubul Bellagio Bucuresti ar fi primit amenda si dreptul de a mai functiona pe o perioada de trei luni a fost revocat.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii