Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instanta a facut dreptate Bola si Poteleanu se intorc pe functii

ro

18 May, 2010 04:07 1649 Marime text
eugen_bola_des.jpgFoştii directori PNL ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Inspectoratului Teritorial de Muncă - Dragoş Poteleanu şi Eugen Bola, şi-au recâştigat în instanţă funcţiile pe care le-au deţinut până în luna mai a lui 2009.

După ce cei doi directori au dat în judecată instituţiile în fruntea cărora au fost, ieri¸ Curtea de Apel Constanţa a emis hotărârea prin care cei doi îşi câştigă dreptul de a reveni pe funcţiile pe care le-au avut. De asemenea, acestora trebuie să li se plătească retroactiv drepturilor salariale începând cu 25 mai 2009, de când au părăsit funcţiile, până la data reintegrării în instituţii. Decizia de revenire pe funcţii a rămas definitivă şi executorie în şedinţa din 6 mai a judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

La acest moment foştii directori ai ITM şi AJOFM Constanţa aşteaptă ordinele de numire pentru că deciziile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României au fost trimise ministerului de resort încă de vineri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii