Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul on line cu directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, Senol Zevri s-a terminat, tema a fost Constanţa betoanelor vs. Constanţa "sănătoasă"!!!

ro

28 Oct, 2010 15:33 5631 Marime text
interviul on line cu directorul executiv al agentiei pentru protectia mediului constanta senol zevri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 28 Oct, 2010 11:21 @GenghisHan:Mircea Banias va fi inlocuit cand majoritatea membrilor organizatiei PDL Constanta nu-l vor mai dori si vor avea posibilitatea sa se exprime intr-un cadru statutar. daca majoritatea il doreste in continuare, fie ca vrem, fie ca nu, MB va ramane presedinte. Si intr-un caz si in altul, discutia despre sustinerea lui de catre Elena Udrea sau Basescu este lipsita de sens.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 28 Oct, 2010 11:16 @PDList: In orice tara normala ar trebui sa existe niste reguli, chiar daca regulile alea nu sunt corecte. Ca a vrut Zaheu sau Enutu nu are nicio relevanta. Nu se poate ca cineva sa se trezeasca peste noapte ca vrea sef intr-o institutie si acel lucru sa se si intample. Zaheu, Enutu sau oricine daca vroiau sa fie sefi la APM trebuiau s-o faca in cadrul unor reguli. Iar regula este, chiar daca in esenta nu este dreapta, ca ei sa aiba un sprijin politic. Eu intreb -au avut Zaheu sau Enutu sprijin politic? daca da, de la cine?
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 28 Oct, 2010 11:13 @Sinan Pasa:Pentru functia de presedinte al organizatiei municipale il sustin pe Florian Constantin iar dupa ce castigam alegerile de la municipiu vom face interviuri cu toti candidatii potentiali si pe cel mai bine pregatit il vom sustine.
  • invitat Interviu Online 28 Oct, 2010 11:09 @Mihaela:Nu as fi votat impotriva lui Boc in primul rand pentru ca alternativa at fi fost PSD si PNL, pe care le consider niste partide care au facut rau profund Romaniei. In ceea ce priveste campania pentru Oprescu, asta e o mare tampenie, am facut campanie adevarata, cum nu au facut multi dintre imbuibatii noi ai PDl-uui, pentru Basescu!
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 28 Oct, 2010 11:05 @vizitator_3: Nu-l sustin pe banias, dar vreau sa introduc o nuanta: din ce stiu eu organizatia PDL Cta are un cuvant de spus aproape nul la Bucuresti cu tot ce inseamna acest lucru. si asta se datoreaza si faptului ca Mircea Banias a fost contestat de multe ori public si agresiv de catre noi, colegii lui. Acest lucru a dus indirect la diminuare credibilitatii lui Banias vizavi de Bucuresti. Si s-a revarsat asupra organizatiei. de aceea il sustin pe Banias ca reprezentant al organizatiei si il contest atunci cand greseste.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 28 Oct, 2010 11:02 @Vizitator_2: O lei.
  • GenghisHan 27 Oct, 2010 18:42 cand va fi inlocuit si banias mircea pentru smecheriile facute in partid? oare are pile la elena udrea sau la basescu?cred ca lui placandu-i blondele a pupicurit putin la elena.":(("
  • Boc renascut 27 Oct, 2010 18:38 zevri e bun politician ,no sa renunte la pdl si nici pdl la el ,pt ca are nevoie de zevri,voi aveti ceva in c..r de nu va place zevri,,ramine la apm si face si treaba la pdl,asa ca ,,,,ofticati-vaaaa Banias si Chirila.
  • PDList 27 Oct, 2010 18:35 Mai Senol recunoaste ca nu Enutu Lupu ti-a vrut functia de la mediu ci fostul sef de la IPJ, Zaheu, care s-a pensionat dupa ce a calcat pe bec si acum nu stie cum sa fuga de-acasa la Constanta
  • Medgidia 27 Oct, 2010 18:30 FELICITARI DLUI SENOL....PETRE,IUDA SI CEILALTI....LUATI-VA DE MANA SI MERGE.TI SI VA IMPUSCATI....CU BANIAS CU TOT,CA E O HAHALERA CA VOI TOTI IAR LA NIVELU SI PREGATIREA LUI SENOL....O LUATI IN MINA ....NO SA VA RIDICATI NICIODATA.
  • Sinan Pasa 27 Oct, 2010 18:28 Nu mai e un secret ca in organizatiile PDL , ma refer la cea municipala si la cea judeteana vor fi alegeri in luna noiembrie. Ce functie vizeaza Senol Zevri si daca nu va candida pe cine sustine, tot pe Magda Stavrositu si Paul Branza?
  • Mihaela 27 Oct, 2010 08:30 daca ar fi avut un vot in Parlament, Zevri ar fi votat impotriva lui Boc. In campania prezidentiala i-a facut campanie lui Oprescu, e demult inafara partidului. Acum cocheteaza cu UNPR.
  • vizitator_3 26 Oct, 2010 21:03 Senol il sustine pe Banias. Asta chiar nu o mai stiati, negociaza in secret de cateva saptamani. Sic.
  • vizitator_2 26 Oct, 2010 19:19 Care a fost spaga pe care a cerut-o domnul Zevri pentru PUZ-ul din Satul de vacanta?
  • vizitator_1 26 Oct, 2010 19:14 ce mai vrea si tatarul asta? a primit de la PDL mai mult decat ar fi visat el vreodata.