Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„STOP“ la Regionala de Drumuri pentru Marilena Dragnea

ro

23 Sep, 2010 00:00 4154 Marime text
dragnea_-_marilena_dragnea_06.jpgDuş rece pentru Marilena Dragnea, fostul director comercial al Regionalei de Drumuri Constanţa şi omul de bază al fostului director al instituţiei, liberalul Jean Paul Tucan.

După ce Tribunalul Constanţa i-a dat speranţe false şi a scos-o învingătoare în litigiul cu fostul loc de muncă, dispunând reintegrarea în funcţia deţinută anterior la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa, dar şi despăgubirea sa, Curtea de Apel Constanţa a schimbat total macazul. Magistraţii Curţii de Apel au admis în parte recursul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA şi i-au respins contestaţia. Cu alte cuvinte, după câteva luni în care s-a visat întorcându-se triumfătoare în fruntea Regionalei de Drumuri şi Poduri Constanţa, Dragnea şi-a văzut visul spulberat de Curtea de Apel, în mod irevocabil. Tribunalul Constanţa dispusese reintegrarea pe funcţie a fostului director comercial, plata salariilor restante de la data demiterii sale şi acordarea a 10.000 de lei, cu titlul de daune. Curtea de Apel a admis recursul CNADNR şi a modificat sentinţa, luându-i de sub nas lui Dragnea postul râvnit de director comercial. Decizia Curţii de Apel este irevocabilă. În acest context, Marilena Dragnea va trebui să-şi mute gândurile de la DRDP Constanţa şi să încerce să se reprofileze profesional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Menumorud 23 Sep, 2010 08:52 Foarte bine. Dupa ce a venit la conducerea Regionalei, Jean Paul Tucan a "mutat" Navodariul (membrii PNL binenteles) la DRDP Constanta. Pe langa asta, in vremea domniei sale, s-au invatat multe naravuri neortodoxe.