Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la PNL la PSD via Prefectura Constanța! Un consilier județean propus pentru funcția de subprefect al județului

ro

22 Dec, 2021 00:00 3012 Marime text
  • Biroul Permanent Județean al PSD Constanța a decis în sedința de ieri că propunerea organizației pentru funcția de subprefect al județului Constanța este Marilena Dragnea
  • De meserie jurist, Dragnea este consilier judeţean PSD și secretar general adjunct al organizației județene a PSD Constanța
  • Marilena Dragnea a ajuns în atenția publicului pe vreme când activita în cadrul Direcției Regionale de Drumuri si Poduri, conduse la acel moment de Jean Paul Tucan
  • În 2016 a candidat fără succes la Primăria Năvodari
  • Trei ani mai târziu părăsea PNL, o dată cu instalarea unei noi conduceri la nivelul organizației județene a liberalilor
  • Din PNL a sărit brusc în PSD unde a fost primită cu brațele deschise
  • Imediat a fost numită pentru scurt timp la conducerea societății Mamaia SA, aflată în subordinea Ministerului Turismului
  • În 2020 a făcut campanie la locale pentru social-democrați și a fost recompensată cu un mandate de consilier județean
 

 
Biroul Permanent Județean al PSD Constanța a decis în sedința de ieri că propunerea organizației pentru funcția de subprefect al județului Constanța este Marilena Dragnea.

De meserie jurist, Dragnea este consilier judeţean PSD și secretar general adjunct al organizației județene a PSD Constanța.


Marilena Dragnea a ajuns în atenția publicului pe vreme când activita în cadrul Direcției Regionale de Drumuri si Poduri, conduse la acel moment de Jean Paul Tucan.

În 2016 a candidat fără succes la Primăria Năvodari, din partea PNL.

Trei ani mai târziu părăsea PNL, o dată cu instalarea unei noi conduceri la nivelul organizației județene a liberalilor.

Din PNL a sărit brusc în PSD unde a fost primită cu brațele deschise. În 2019 A fost numită pentru scurt timp la conducerea societății Mamaia SA, aflată în subordinea Ministerului Turismului.

În 2020 a făcut campanie pentru social-democrați și și a fost recompensată cu un mandat pe listele PSD pentru Consiliul Județean.

Potrivit ultimei declarații de avere depuse la începutul mandatului de consilier județean, Dragnea și familia sa, deţin două imobile, unul în Corbu şi altul în Năvodari și două autoturisme.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PSD și-a desemnat candidatul pentru funcția de subprefect al județului Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii