Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Se putea şi mai bine" Ce a făcut IPJ Constanţa sub comanda comisarului-şef Burlacu (document)

ro

25 Jan, 2013 20:00 3094 Marime text
02_bilant_-_IPJ_sediu.jpgIeri, în cadrul unei şedinţe interne, ofiţerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi-au prezentat bilanţul aferent anului trecut.

După eveniment, care a avut loc în sala mare a inspectoratului, prin intermediul unei informări oficiale, oamenii legii au spus că, raportat la combaterea criminalităţii, „analiza macro-indicatorilor statistici în anul 2012, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011, evidenţiază faptul că a scăzut numărul infracţiunilor stradale cu 111 fapte".

 bilant_-_Valentin_Burlacu.jpg

În această perioadă, au continuat poliţiştii, se pot observa şi scăderi la infracţiunile de distrugere, cu 197 mai puţin faţă de anul 2011. Contactat telefonic, comisarul-şef Adrian Rapotan, împuternicit la comanda IPJ Constanţa, spune, referitor la acest bilanţ, că „se putea şi mai bine". Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la comisarul-şef Valentin Burlacu, fostul şef al inspectoratului, însă acest lucru nu a fost posibil. Valentin Burlacu a condus IPJ Constanţa în perioada 6 iulie 2011 - 6 decembrie 2012, când a plecat înapoi ca ofiţer de poliţie judiciară al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Pentru anul 2013, IPJ Constanţa îşi propune creşterea gradului de siguranţă la nivelul judeţului Constanţa, protecţia cetăţenilor şi a patrimoniului acestora.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii