Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

ro

17 Apr, 2024 08:42 444 Marime text

Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9
17 aprilie 2024
Ne aflăm în plin val de lună în creștere.
Și în tranzitul de Mercur retrograd, cel mai lung al anului (durează 25 de zile, spre deosebire de obișnuit 22-23 de zile)

Ne apropiem de luna plină în Balanță de pe 22 iunie, cu celebra conjuncție Jupiter cu Uranus în Taur. Mai pe românește, energie este toată vălurită și întoarsă pe dos.
La fel ca și vremea, cu perioade foarte calde ziua și foarte reci noaptea.
Ficatul nostru, al tuturor, lucrează pentru echilibrare și armonizare, să ne mențină în viață. Dar greața, vărsăturile, diareea, indigestiile, balonările, intoleranțele alimentare, somnolența, lipsa de energie și nevoia de odihnă ne indică oboseala ficatului, la cei mai mulți dintre noi.

Odihna acestui ficat minunat se face cu post și repaus.
Suntem în mijlocul postului ortodox.
S. N. Lazarev spune că scopul principal al postului nu este dieta (fără produse animale) sau abstinența sexuală, așa cum se discutată repetat, ci apropierea de Dumnezeu, trăirea în fiecare moment în stare de bine interioară, de bucurie, calm, liniște și iubire.

Stăpânirea instinctelor animalice (lăcomia alimentară, poftele sexuale) este importantă. Dar mult mai utilă este menținerea stării interioară vibraționale.
Apropierea de Dumnezeu este posibilă atunci când reușim să păstrăm starea de acceptare, calm și liniște, indiferent de furtuna din afară, de turbulențe și de reacțiile celorlalți.

Dacă ceilalți se poartă aiurea, vorbesc vrute și nevrute, ne acuză sau ne copleșesc cu văicărelile lor, iubirea de Dumnezeu din interiorul nostru ne face să fim calmi și liniștiți (pe interior), să lăsăm să se întâmple ce se întâmplă în exterior (pot să spună ceilalți ORICE) și să ne vedem de ale noastre. Să ne facem treaba, să ne îndeplinim sarcinile și să mergem înainte.

Nu ne agățăm de nimeni și nimic, nu permitem nimănui să ne ducă în vinovăție, sentiment inutil de datorie, rușine sau neputință.
Dacă știm ce avem de făcut, dacă suntem prezenți în acțiunile zilnice, dacă nu lăsăm ca poveștile altora să ne ducă în griji (față de viitor) sau regrete (față de trecut), ne menținem echilibrul interior și apropierea de Divin.

Energia Creatorului este alături de noi în fiecare secundă, dacă alegem să ne acordăm la ea. Postul este despre a simți cât mai multă iubire, toleranță și înțelegere, față de toți și toate. Fără a le permite să depășească granițe (poți fi iubitor, dar ferm, în același timp), fără a permite abuzuri (poți să fii blând și neînduplecat, în același timp) și fără a ieși din prezent.
Credința în Dumnezeu ne menține în recunoștința față de prezent, și nu permite fricii (față de un potențial viitor) sau tristeții (față de neputințele trecutului) să ne scoată din aprecierea a ceea ce este acum, în acest moment.

Divinul, sacrul, frumosul lumii se află în momentul de față și modul în care mă acordez cu forța vieții ce mustește de bucurie în primăvară.
Când opun rezistență Divinului și Forței vieții, apar stagnări și blocaje, iar corpul reacționează prin eliminări – tip Hapciu! Hapciu! Hapciu! – adică răceli, alergii, rinite și alte episoade asemănătoare.
https://holisticshop.ro/.../webinar-aprilie-hapciu.../

Vă aștept mâine seara la acest Webinar de sezon, cu o cană de ceai, o mică agendă pe care să notați revelațiile și informațiile practice oferite și cu intenția de a ne acorda la Divin, la Dumnezeu, la Creator. Cu voia Forței vieții, vom sta împreună în cea mai vindecătoare energie disponibilă în această perioadă a anului, pentru că intenționăm pentru noi toți stare de bine și sănătate. Cu cât mai mulți, cu atât mai puternic câmpul pe care îl creăm și-l emitem în jurul nostru, cu intenție conștientă și bucurie.

Să fie vindecare, să fie armonie și să fie echilibru.
Să avem astăzi o zi de post și apropiere de Creator, la fiecare pas și la fiecare gând, pentru noi toți
Cu iubire.

ARticol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii