Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe case din Prahova şi Ilfov, percheziţionate „la sânge“ de poliţiştii din Constanţa

ro

21 Sep, 2016 00:00 1798 Marime text
Ieri, mai mulţi poliţişti din Constanţa, împreună cu cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au efectuat 22 de percheziţii la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 300.000 de euro, prin furturi din locuinţe.
 

La finele acţiunilor, oamenii legii au pus în executare 30 de mandate de aducere.
 
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Prahova şi Ilfov, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
De asemenea, au fost puse în aplicare 30 de mandate de aducere a unor persoane, în vederea audierii acestora şi dispunerii măsurilor legale.
 
Din cercetări a reieşit că, începând cu data de 15 aprilie, membrii grupului infracţional acţionau pe raza mai multor judeţe din ţară.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 300.000 de euro.
 
La acţiune au participat şi poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale, ai Serviciului de Intervenţie şi Acţiuni Speciale şi colegii structurilor teritoriale de investigaţii criminale din inspectoratele de poliţie judeţene Prahova şi Ilfov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii