Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Dima rămâne în arest preventiv

ro

21 Jan, 2016 00:00 2104 Marime text


Valentina Boboc, judecător al Curţii  de Apel Constanţa, a decis, ieri, ca omul de afaceri Constantin Dima să rămână în spatele gratiilor.
 
Hotărârea este definitivă.
 
Constantin Dima este cercetat în stare de arest preventiv de Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de Mihai Toma.
 
În prezenta cauză mai sunt cercetaţi, sub control judiciar, şi trei angajaţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
 
Potrivit DNA, „în perioada 18.05.2015 - 10.09.2015, în contextul unui proiect privind restaurarea sitului arheologic Capidava, inculpatul Dima Constantin, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a falsificat mai multe documente în scopul obţinerii pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene şi de la bugetul Consiliului Judeţean Constanţa“. 

Citeşte şi 
Din referatul propunerii de arestare a lui Constantin Dima Cum a fost „ajutată“ Mara Construct să reabiliteze Cetatea Capidava (documente)
Restaurarea Cetăţii Capidava, în balanţa legii  - Administratorul firmei Mara Construct, arestat la cererea DNA Constanţa (galerie foto + documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii