Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonelul Dima Constantin, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a ieșit la pensie!

ro

18 Apr, 2023 14:03 4634 Marime text
Colonelul Dima Constantin, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a ieșit la pensie! Acesta a atins limita de vârstă, de 58 de ani, iar după o frumoasă carieră a venit momentul să își ia o binemeritată pauză.

La data de 4 octombrie 2019, colonelul Dima Constantin a fost numit la comanda grupării. Primirea comenzii unității s-a desfășurat la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Constanta, în prezența colonelului Alexandru Borcan din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Colonelul Dima Constantin a fost şi inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa. 

Colonelul a început în anul 1990 drept comandant de pluton şi comandant de companie la Brigada 21 Jandarmi, Constanţa. După şase ani a devenit ofiţer specialist în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, unde a servit pentru nouă ani.

În 2009, a fost numit şef de stat major la Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă.

Începând cu 1 februarie 2014, Constatin Dima a fost numit în funcţia de împuternicit inspector-şef al IJJ, preluând atribuţiile colonelului dr. Costică Cojoc, care a ieşit la pensie cu o vechime de 36 de ani de muncă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii