Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerişti puşi în libertate de Curtea de Apel

ro

10 Sep, 2012 01:00 2352 Marime text
vise_-_magazin_de_vise.jpgMircea Chirvăsuţă şi Dorin Raicu, doi afacerişti constănţeni asupra cărora planau suspiciuni că ar face parte dintr-o aşa numită reţea de „traficanţi de vise" formată din şase persoane, au fost puşi în libertate. Decizia a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.

Concret, instanţa de judecată mai sus precizată a înlocuit măsura arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea, pentru amândoi. Amintim că Chirvăsuţă şi Raicu au fost trimişi în spatele gratiilor în luna iunie, în urma unei acţiuni a ofiţerilor de la Crimă Organizată Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT. La momentul respectiv, alături de cei doi au mai fost închişi alţi patru presupuşi membri ai reţelei, însă aceştia au fost eliberaţi lunile trecute. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă şi a fost pusă în aplicare.

Cu toate acestea, ei rămân în atenţia anchetatorilor şi nu au voie să părăsească municipiul Constanţa fără încuviinţarea autorităţilor. În plus, trebuie să se prezinte periodic la Poliţie şi să semneze graficul întocmit de ofiţerul însărcinat cu supravegherea, trebuie să vină la instanţă ori de câte ori sunt chemaţi şi nu au voie să se mute fără acordul judecătorilor. De asemenea, nu au voie să poarte niciun fel de armă asupra lor. În paralel, cazul celor şase bărbaţi se judecă încă la Tribunalul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florin 24 Sep, 2012 00:51 foarte bine s-a facut dreptate acesti oameni nu sunt un pericol. dimpotriva sunt niste pacaliti.