Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea navei „Costineşti 3“ goleşte conturile CN ACN SA cu 160.000 de lei (document)

ro

02 May, 2017 00:00 4428 Marime text
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa caută o firmă care se va ocupa de reabilitarea navei „Costineşti 3“. Obiectul contractului constă în executarea lucrărilor necesare la corp şi instalaţii, pentru reconfirmarea valabilităţii Certificatului Tehnic Comunitar al navei.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului în valoare estimată de 160.000 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe 29.05.2017, ora 15.00, acestea urmând să fie evaluate până pe 22.06.2017, ora 18.00. Valoarea garanţiei de participare este de 1.600 de lei.
 
Societăţile participante la această procedură publică vor prezenta lista principalelor prestări de servicii efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, din care să rezulte că ofertantul a prestat servicii similare în valoare de minimum 144.000 de lei la nivelul a cel puţin un contract - maximum două contracte.

Responsabili de atribuirea procedurii publice 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea contractului sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv al Direcţiei Juridice şi Resurse Umane - Diana Niculescu; director executiv al Direcţiei Economice - Gheorghe Iatan; director executiv al Direcţiei Comerciale - Hermina Bectemir; Direcţia Exploatare - Lucian Bucuroiu; şef Serviciul Achiziţii - Camelia Sârbu; CFPP - Daniela Boaghe; şef Serviciul Flotă Tehnică - Mihai Bustiuc; Serviciul Flotă Tehnică - Viorel Hagianu; şef Serviciul Tehnic - Cristinel Ionescu; şef Biroul Control Tehnic - Mihai Tomescu.

Construită la Şantierul Naval Mangalia, în anul 1991 

Nava „Costineşti 3“ este un vas destinat efectuării de remorcaje pe canale, râuri, lacuri, golfuri şi în rada porturilor fluviale şi maritime, prelevării de probe de apă pe cele două canale navigabile, asistenţei la intrarea convoaielor în ecluză. A fost construită la Şantierul Naval Mangalia în anul 1991. Nava s-a aflat în exploatare, iar ultima reparaţie de reclasificare a fost efectuată în anul 2011.
 
Lucrările care vor fi efectuate se referă la corpul navei, amenajări interioare, instalaţii de punte şi accesorii, echipamente din compartimentul maşini, având ca obiective aducerea navei la parametrii proiectaţi şi reconfirmarea valabilităţii Certificatului de siguranţă a construcţiei şi a echipamentelor navei. Pentru aceste lucrări, ante-măsurătoarea se va efectua în concordanţă cu documentaţia tehnică, constatările şi experienţa beneficiarului.
 
Pentru stabilirea preţului, ofertantul va utiliza normele proprii. De asemenea, se vor avea în vedere şi operaţiunile necesare pentru efectuarea probelor, a încercărilor şi a verificărilor obligatorii prevăzute de normele ANR, precum şi a probelor solicitate de beneficiar în caietul de sarcini. Toate cheltuielile efectuate cu supravegherea reparaţiilor de către inspectorii ANR vor fi suportate de către beneficiar. Probele şi recepţiile lucrărilor executate, precum şi documentele care le însoţesc vor fi conforme prevederilor ANR şi specificaţiilor beneficiarului din caietul de sarcini şi au ca scop atestarea atingerii parametrilor proiectaţi la instalaţii, echipamente şi pe navă în ansamblu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţia organizată de CN ACN SA Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii