Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN Constanța cumpără o navă de inspecție și control (document)

ro

05 Nov, 2018 00:00 2172 Marime text
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța organizează o licitație pentru cumpărarea unei ambarcațiuni de inspecție și control.
 
Valoarea estimată a achiziției se ridică la 130.000 de lei, iar termenul-limită pentru depunerea ofertelor pe SEAP este 9 noiembrie 2018. Ofertele vor fi depuse la secretariatul companiei sau transmise prin poștă/curier, la adresa: CN ACN SA, strada Ecluzei nr. 1, Agigea, cod 907015, jud. Constanța.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitației sunt: Daniel Georgescu, Diana Niculescu, Gheorghe Iatan, Hermina Bectemir, Lucian Bucuroiu, Cristina Poenaru, Camelia Sîrbu, Carmen Cristina Scântee, Alin Cerbureau.
 
Ambarcațiunea trebuie să fie construită din materiale ușoare. Accesul în cabină se face printr-o ușă culisantă unde se află postul de comandă, aici fiind toate comenzile motorului și celelalte echipamente de radionavigație. În partea de provă, sub punte, cu acces direct din cabină, ambarcațiunea va avea și un spațiu de depozitare pentru inventarul de salvare precum și a altor materiale. Cockpitul va fi prevăzut cu banchetă de patru locuri și acoperit cu untendar. Feroneria va fi din oțel inox lustruit. Ambarcațiunea va fi dotată cu un motor outboard cu putere cuprinsă între 70 și 100 CP, combustibilul utilizat fiind benzină. Capacitatea rezervorului va asigura o autonomie de aproximativ 10-12 ore. Nava va avea o lungime de 6-7 metri, o lățime cuprinsă între 2,2 și 2,7 metri, iar capacitatea trebuie să fie de 4-5 persoane.
 
În secțiunea „Documente” puteți vedea anunțul de participare lansat de CN ACN.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii