Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN SA Constanţa anunţă investiţii Malurile din zona ecluzei Cernavodă, reabilitate şi consolidate (document)

ro

16 Apr, 2018 00:00 2687 Marime text
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Reabilitare lucrări de protecţii şi consolidări maluri zona ecluza Cernavodă, mal drept Canal Dunăre - Marea Neagră“, în valoare estimată de 2.224.500 de lei.
 
 
Ofertele vor fi transmise până pe data de 13.04.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise pe data de 10.05.2018, ora 15.00. Garanţia
de participare este de 22.245 de lei şi trebuie să fie irevocabilă. Perioada de valabilitate este de 120 de zile de la termenul-limită de primire a ofertelor, cu posibilitatea de prelungire la cererea autorităţii contractante. Obiectul contractului este împărţit pe două etape: etapa 1 - proiectare - expertiză tehnică, studiu topografic, studiu geotehnic, proiect tehnic (DTCU; DTAA; DTAC-PAC; PT+CS+DDE); etapa 2 - execuţie lucrări conform proiectului tehnic (PT+CS+DDE) elaborat în etapa 1.
 
Conform caietului de sarcini, valoarea estimată în lei fără TVA a achiziţiei este de 2.224.500 de lei, din care: valoare estimată proiectare - 30.000 de lei; valoare estimată execuţie - 2.184.500 de lei; valoare estimată organizare de şantier - 10.000 de lei.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea contractului sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcţia Juridică - Diana Niculescu; director executiv, Direcţia Economică - Iatan Gheorghe; director executiv, Direcţia Comercială - Bectemir Hermina; director executiv, Direcţia Tehnică Administrativă - Costel Ghinea, şef Serviciul Construcţii Investiţii - Silviu Udrea; şef Ecluza Cernavodă - Adrian Smocot; CFPP - Daniela Boaghe; şef Serviciul Achiziţii - Camelia Sârbu; inginer Construcţii Investiţii - Eugenia Negrici.
 

Condiţii pentru ofertanţi

 
Operatorii economici ce depun oferte trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condiţiile legii din ţara de rezidenţă, din care să reiasă că sunt legal constituiţi, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, precum şi faptul că au capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului. Ofertantul trebuie să demonstreze că a dus la bun sfârşit, în ultimii cinci ani, lucrări similare în valoare de 1.966.050 de lei, la nivelul unuia sau al mai multor contracte.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii