Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Setconstruct SRL, preferată de CN ACN Constanţa. Ce va presta societatea şi pentru câţi bani (document)

ro

30 Aug, 2017 00:00 3936 Marime text

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa a anunţat numele societăţii care şi-a adjudecat contractul „Reabilitare dane operare nr. 1, 2 şi 3 în portul Basarabi“, în valoare totală de 463.542,42 de lei.
 
Obiectul contractului constă în realizarea expertizei tehnice, proiectare, studiu geotehnic, documentaţia pentru avizarea lucrărilor de intervenţie (DALI); proiect tehnic (fazele DTCU; DTAA; DTAC; PT+CS+DDE); execuţie lucrări conform proiectului tehnic ( PT+CS+DDE) elaborat.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcţia Juridică şi Resurse Umane - Diana Niculescu; director executiv, Direcţia Economică - Iatan Gheorghe; director executiv, Direcţia Comercială - Bectemir Hermina; director executiv, Direcţia Tehnică - Stanciu Miha, CFPP - Daniela Boaghe; şef Serviciu Achiziţii - Sârbu Camelia; şef Serviciu Construcţii - Investiţii - Silviu Udrea; şef Serviciu Patrimoniu - Moren Abdurafi; şef Port Basarabi - Deniz Memet; Serviciu Construcţii - Investiţii - Eugenia Negrici.

Setconstruct SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2007, firma Setconstruct SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Compania este controlată de Cristina Mihaela Stoica, născută pe 16.10.1977, în Constanţa, cu 1% din capitalul social, şi Aurelian Claudiu Stoica, născut pe 21.08.1974, în Constanţa, cu 99% din capitalul social. Administratorul firmei, care execută lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Aurelian Claudiu Stoica.
 
Societatea nu este la primul contract cu o autoritate publică. Potrivit anunţului de atribuire numărul 192949/12.10.2015, Comuna Adamclisi a atribuit contractul de execuţie lucrări pentru obiectivul „Alimentare cu apă localitatea Abrud, comuna Adamclisi, judeţul Constanţa“, publicat în SEAP, criteriul fiind preţul cel mai scăzut. Valoarea totală finală a fost de 1.259.886,61 de lei. Operatorul economic care a câştigat contractul este Setconstruct SRL.
 
În 2012, societatea a câştigat şi două contracte la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale: „Lucrări reparaţii capitale şi amenajări sistematizare pe verticală în baza de instruire CERONAV“, în valoare de 155.538,08 lei, şi „Lucrări reparaţii capitale platforma de parcare şi zid sprijin sediu CERONAV din strada Baba Novac“, în valoare de 129.937,92 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Din nouă firme, Setconstruct SRL a câştigat un contract de reabilitare a Şcolii cu clasele I-IV din Negru Vodă (documente)

Ce nu a făcut DPPJ-ul Consiliului Judeţean continuă primarii. Setconstrct - contract bănos cu Primăria Agigea (documente)
 


Contracte bune pe vreme de criză - Şi la Domeniul Public şi Privat, şi la Direcţia Regională de Metrologie Legală Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii