Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasarela marca House Consult (video)

ro

05 May, 2009 03:02 2336 Marime text

consilieri_locali.jpgConsiliul Local Municipal s-a întrunit, ieri, în şedinţă extraordinară pentru a-şi da acordul în vederea promovării unei hotărâri de Guvern.
Hotărârea Executivului va avea drept subiect transmiterea unei suprafeţe de teren din staţiunea Mamaia, proprietate a statului, din administrarea Direcţiei Apelor Române Dobrogea Litoral în cea a Consiliului Local. În fapt, este vorba despre suprafaţa de luciu de apă peste care se va înălţa pasarela despre care tot vorbeşte primarul Radu Mazăre de ceva vreme. Şeful administraţiei publice locale şi-a enunţat planul de a construi o pasarelă metalică, în dreptul hotelului Victoria, care va avea şi un debarcader. De asemenea, printr-o societate nou-înfiinţată, SC Agrement Nautic SA, se vor cumpăra nave de pasageri şi goelete pentru agrementul turiştilor. Proiectul de hotărâre CLM a avut ca obiect transmiterea suprafeţei de 2.129 de metri pătraţi.

Pasarela va avea 518,50 metri, de la promenadă până în apropierea digului sparge-val. În capăt va fi prevăzută cu un debarcader cu o lungime de 40 m şi o lăţime de 6 m. Schiţele pasarelei arată faptul că studiul de fezabilitate a fost întocmit de SC House Consult SRL, societate cu state vechi printre beneficiarii de contracte cu Primăria Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii