Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă întreţinerea ascensoarelor Spitalului Judeţean Constanţa

ro

16 Dec, 2017 00:00 2071 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ a scos la licitaţie contractul de prestări servicii de întreţinere, reparaţii, revizie tehnică lunară şi generală pentru instalaţiile de ridicat (ascensoare), în valoare de 100.000 de lei fără TVA. Contractul va fi valabil în perioada 1.01.2018 - 31.12.2018.
 
Potrivit anunţului de participare, publicat pe licitatiapublica.ro, se va încheia un contract de prestări servicii cu ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul realizat în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, fără posibilitatea de ajustare a preţului, urmând ca executarea contractului să se realizeze în baza comenzii emise de achizitor în funcţie de necesitate şi de fondurile bugetare disponibile. Obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de întreţinere, reparaţii, revizie tehnică lunară şi generală pentru instalaţiile de ridicat (ascensoare) ce vor fi prestate în cadrul SCJU Constanţa. Contractul va fi adjudecat în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, iar ofertele pot fi depuse până pe data de 21.12.2017.
 
Operatorul economic trebuie să prezinte oferta şi documentele solicitate la Registratura unităţii, cu numerotare pe fiecare pagină, alături de o scrisoare de înaintare care să cuprindă următoarele elemente: denumire ofertant, denumire achiziţie şi obiectul achiziţiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii