Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi administrator. Mâine director general? Social-democratul Marius Baboş, mutat de la RAJDP la Apollo Ecoterm

ro

15 Nov, 2012 02:52 5626 Marime text
babos.jpgA devenit deja o obişnuinţă să vedem cum oamenii înrolaţi în diferitele partide politice ajung să deţină funcţii cheie în cadrul instituţiilor publice. Un nou episod de acest gen are loc la Medgidia.

În şedinţa de Consiliu Local de, luni, 12 noiembrie, s-a votat numirea consilierului local PSD Marius Baboş în funcţia de administrator al SC Apollo Ecoterm SRL, fiind în acelaşi timp aprobată cererea de demisie a liberalului Ion Gana din funcţiile de director general şi administrator al SC Apollo Ecoterm SRL.

Primarul oraşului Medgidia, Marian Iordache, a precizat că social-democratul Marius Baboş a fost singurul consilier local care şi-a exprimat dorinţa de a ocupa funcţia de administrator al SC Apollo Ecoterm SRL, mărturisind că numirea lui a fost votată de toţi cei 14 consilieri locali. Şeful autorităţii locale a menţionat că în luna decembrie sau cel târziu în ianuarie 2013 va fi scos la concurs şi postul de director general al SC Apollo Ecoterm SRL, unde sunt aşteptaţi să participe toţi oamenii interesaţi de această funcţie. Să nu uităm însă că fostul director general al SRL-ului, liberalul Ion Gana a fost şi administratorul societăţii. Rămâne de văzut în lunile următoare dacă şi-n cazul lui Marius Baboş se va aplica aceeaşi reţetă, mai precis dacă şi social-democratul Marius Baboş va fi şi administrator şi director general al SC Apollo Ecoterm SRL.

Primarul a explicat că Baboş are la dispoziţie 15 zile pentru a alege între funcţia de consilier local şi calitatea de şef serviciu avize verificare control trafic la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, deja deţinute, şi postul de administrator al SC Apollo Ecoterm SRL.

Facem precizarea că societatea Apollo Ecoterm, este SRL-ul Primăriei Medgidia, şi a fost înfiinţată la 1 septembrie 2010 ca urmare a restructurării posturilor din administraţia publică locală. Societatea se ocupă cu furnizarea energiei termice, repararea drumurilor şi întreţinerea spaţiilor verzi din oraş.

Baboş a lucrat aproape doi ani la Consiliul Judeţean

În perioada mai 2006 - decembrie 2007, Marius Baboş a deţinut funcţia de inspector Serviciul Comunicare din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, iar din decembrie 2007 până în decembrie 2008 a ocupat postul de inspector Serviciul urmărire şi executare silită. În intervalul decembrie 2008 - septembrie 2010, Baboş a fost şef serviciu impozite taxe şi executare silită în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. Din septembrie 2010 este şef serviciu avize verificare control trafic la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Constanţa. La această din urmă funcţie Baboş va trebui să renunţe în maxim 15 zile.

Facem precizarea că Marius Baboş este vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Medgidia şi deţine calitatea de asociat unic în cadrul societăţii Expert Qualitas Design.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii