Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

ro

24 Apr, 2024 17:00 516 Marime text
  • Pe 22 aprilie 2024 a apărut anunțul de atribuire a contractului „Elaborare SF/DALI Modernizare drum De 375/77 în comuna Crucea”, încheiat între Primăria Crucea, județul Constanța și Road Construct
 
Pe 22 aprilie 2024 a apărut anunțul de atribuire a contractului „Elaborare SF/DALI Modernizare drum De 375/77 în comuna Crucea”, încheiat între Primăria Crucea, județul Constanța și Road Construct.
 
Anunțul publicat în SEAP potate fi consultat în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Conform detaliilor, documentația va cuprinde expertiza tehnică, studiu geotehnic, piese scrise (memoriu tehnic, evaluarea lucrărilor conform HG 907, analiza econimică, verificarea MLPAT) și piese desenate.
 
Valoarea contractului se ridică la 120.000 de lei, echivalentul a peste 24.000 de euro, conform cursului actual.
 
Despre Road Construct
 
Potrivit termene.ro, Road Construct SRL a fost fondată în anul 2007, are sediul pe strada Prelungirea Ghencei nr. 350A, sectorul 6, București și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Julien Popa figurează ca asociat unic al firmei, în timp ce administratorul este Marius Alexandru Popa.
 
Conform termene.ro, Julien Popa mai apare în Artesana International SA. Marius Alexandru Popa mai este prezent în Fabricat în Tecuci SRL.
 
Road Construct SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 15 milioane de lei, un profit de aproape 500.000 de lei și opt salariați.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, firma are 128 de achiziții directe adjudecate la nivel național și 34 la nivelul județului Constanța.
 
Toate cumpărările directe ale Road Construct SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Crucea, contract pentru înființarea rețelei de apă uzată în Stupina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii